Dit is waarom het nieuwe VIP-systeem van BigONE het meeste uit uw dagelijkse handel kan halen

Dit is waarom het nieuwe VIP-systeem van BigONE het meeste uit uw dagelijkse handel kan halen

BigONE Exchange, een van ‘s werelds veiligste crypto-uitwisselingen, heeft een nieuwe glans gekregen omdat het zojuist een gloednieuw VIP-systeem heeft gelanceerd dat elke betrokkenheid van een gebruiker bij het platform omzet in zijn of haar eigen voordelen, of ze nu korting krijgen op spot trading-kosten, vermindering van de hefboomrentetarieven of een verhoogde verwijzingsbonus.

 

“We laten gebruikers hun eigen engagement op het platform weten. We zullen gebruikers betere services bieden op basis van deze gedragskenmerken. ” zei Kevin Cheng, Chief Operations Officer bij BigONE Exchange. “Sommige gebruikers houden bijvoorbeeld niet van handelen, maar in plaats daarvan houdt hij of zij munten op. Voor deze gebruiker kunnen we hem een ​​fatsoenlijk vermogensbeheerproduct aanbieden. Maar als een gebruiker veel van handelen houdt, zullen we zijn of haar handelservaring beter afmaken met een behoorlijke korting op de handelskosten. ”

 

https://www.youtube.com/embed/kubGCSj5y3k

 

De VIP-hiërarchie volgt vijf ranglijsten, die elk overeenkomen met een specifiek BigONE-puntenbereik. Om bijvoorbeeld het op twee na hoogste platina te behalen, moet een gebruiker minimaal 550 BigONE-punten hebben. Als de gebruiker meer dan 550 punten heeft, krijgt de gebruiker een upgrade naar Diamond. De hoogste positie in de hiërarchie is Challenger, waarvoor 750 punten nodig zijn. Hoe hoger de ranking, hoe meer voordelen een gebruiker kan genieten. De volledige rangschikking gaat als volgt: brons (0-450), zilver (450-550), platina (550-650), diamant (650-750), uitdaging (boven 750).

 

Vanaf hier vraag je je misschien af ​​hoe je die gouden BigONE-punten kunt krijgen? Het is eigenlijk heel simpel. Het systeem berekent de BigONE-punten van elke gebruiker door de algehele status van de gebruiker te evalueren op vijf gebieden: totaal handelsvolume, gemiddeld dagelijks activum, verwijzingen, gebruikersgedrag en identificatieverificatie.

 

Laten we ze nu opsplitsen.

 

Het totale handelsvolume is gewoon het totale handelsvolume in de afgelopen 30 dagen, inclusief zowel Spot-handel als Perpetual Contract Trading, waarbij de eerste een coëfficiënt van 1 heeft en de laatste van 0,5, die door het systeem dienovereenkomstig wordt gewogen. Hoe groter het handelsvolume, hoe meer punten een gebruiker kan krijgen. Het systeem werkt de punten automatisch elke 7 dagen bij.

 

De gemiddelde dagelijkse activa in de afgelopen 30 dagen worden ook berekend en gewogen op de coëfficiënt van reguliere munten en altcoins, waarbij de eerste 1 en de laatste 0,3 is. Mainstream-munten zijn ONE / BTC / USDT / ETH / EOS / BCH / LTC / XRP. Hoe meer items je hebt, hoe meer punten een gebruiker kan krijgen.

 

Verwijzingen. Hoe meer gebruikers u uitnodigt en hoe groter hun handelsvolume, hoe meer punten u kunt krijgen. Bitcoin Meester online is handig.

 

Gebruikersgedrag verwijst naar hoe vaak een gebruiker inlogt, ruilplaats en eeuwigdurend contract, en fiat, die elk hun verschillende coëfficiënt hebben. Hoe vaker een gebruiker ruilt, hoe meer punten een gebruiker kan krijgen.

 

Identificatieverificatie bestaat uit KYC 1, KYC 2 en of het account al dan niet is gekoppeld aan een telefoonnummer en e-mailadres. Als een gebruiker volledige maatregelen voor identificatiecontrole instelt, krijgt de gebruiker de volledige punten in deze categorie. binance review voor goede ervaringen.

 

Dus wat zijn enkele van de voordelen die gebruikers kunnen krijgen van BigONE-punten / ranglijsten?

 

Om te beginnen kunnen gebruikers korting krijgen op de dagelijkse rente op leningen die worden gebruikt in Margin Trading. Het tarief begint met 0,1% voor Bronze en kan helemaal dalen tot 0,03% voor Challengers, wat betekent dat de dagelijkse rente voor een fatsoenlijke lening van $ 10.000 slechts $ 3 is, wat verbleekt in vergelijking met de gemaakte winst als de BTC-marktprijs ziet een verhoging van slechts $ 30.

 

Het fascinerende van het VIP-systeem is dat het in elke fase een ander kortingsniveau biedt op Spot Trading-kosten, die begint bij 0,2% voor Bronze en kan dalen tot 0,06% voor Challenger, een tarief dat veel genereuzer is dan het branchegemiddelde, alles bij elkaar genomen. Bovendien kunnen gebruikers een fatsoenlijke verwijzingscommissie krijgen van de handelskosten van de genodigde. die varieert van 20% tot 40%.

 

Andere VIP-voordelen zijn mysterieuze voordelen van nieuwe producten, exclusieve souvenirs, incidentele airdrops, exclusieve projectquota en meer.

 

Er is echter nog een andere manier om de voordelen te verkrijgen. ONE uitgeven en vergrendelen zijn twee van de trefzekere manieren om een ​​behoorlijke korting op vergoedingen te krijgen. Het kost u bijvoorbeeld slechts $ 150 aan ONE om een ​​handelsvergoeding van 0,08% effectief te krijgen voor een maand, hetzelfde als die van Bronze. Andersom is vergrendelen, waarbij u voor $ 214 ter waarde van ONE koopt en bezit om dezelfde voordelen van Bronze te krijgen. De periode is ook een maand. Als u in bulk koopt, bijvoorbeeld 3 maanden, krijgt u verdere kortingen.

 

Objectief gesproken is BigONE’s vergrendelingsstructuur voor handelskosten 42 keer genereuzer dan die van andere beurzen zoals Huobi, waar zijn gebruikers $ 8800 aan HT moeten aanhouden om een ​​handelsvergoeding van 0,08% te krijgen, vergeleken met slechts $ 214 bij BigONE.

 

Hoewel BigONE sinds de oprichting een beveiligingslek zonder gebreken heeft, zijn het de gebruikersvriendelijke producten van BigONE en de integriteit om eerlijk en vierkant te opereren,toegegeven aan de cryptogemeenschap die BigONE toejuicht omdat het gezond en inclusief is. Zo denkt BigONE ook dat de wereld zou moeten zijn.

 

Back to top
Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share