Kreeg $ 1.000? 3 explosieve aandelen om te kopen tijdens een marktcrash

Kreeg $ 1.000? 3 explosieve aandelen om te kopen tijdens een marktcrash

Een dalende markt is de perfecte gelegenheid om in te kopen in deze baanbrekende bedrijven.

 

Misschien vind je het niet leuk wat ik ga zeggen, maar beurscrashes en correcties zijn een natuurlijk onderdeel van de investeringscyclus en de prijs die je betaalt om deel te nemen aan de grootste schepper van welvaart ter wereld.

 

Vorige week werden beleggers er nogmaals aan herinnerd dat een beurscrash of -correctie zonder waarschuwing kan plaatsvinden. Maar het goede nieuws is dat elke crash in de geschiedenis een kans is gebleken om met korting aandelen van hoge kwaliteit in te kopen. Dat komt doordat de bredere markt op de lange termijn stijgt en uiteindelijk alle forse correcties in de achteruitkijkspiegel zet.

 

Dat gezegd hebbende, je hoeft niet met een fortuin te beginnen om een ​​baanbrekende rijkdom te vergaren op Wall Street. Als u bijvoorbeeld $ 1.000 tot uw beschikking heeft die niet nodig is om noodsituaties te dekken of rekeningen te betalen, is dat meer dan genoeg om tijdens een beurscrash de volgende drie explosieve aandelen te kopen. www.aandelenkopen.nl heeft duidelijk informatie.

 

Een strook papier met de tekst ‘Beurscrash’, liggend op een stapel van honderd dollarbiljetten. Hoewel ik geen grote fan ben van het wijzigen van uw investeringsgame-plan vanwege een kortetermijncorrectie, is het vrij duidelijk dat de pandemie van de coronavirusziekte 2019 (COVID-19) bedrijven en consumenten steeds vaker online zal duwen in de maanden en jaren. Dat betekent een enorme kans voor cyberbeveiligingsbedrijven zoals Okta (NASDAQ: OKTA) die de taak zullen krijgen om bedrijfsgegevens te beschermen.

 

 

Okta’s geheim van het succes is de brede reeks oplossingen voor identiteitsverificatie van het bedrijf. Okta’s productportfolio is ontworpen om mee te groeien met zijn klanten. Dat is belangrijk omdat de sappigste marges voor Okta kunnen worden verkregen als bestaande klanten meer uitgeven. In een van de meest uitdagende kwartalen in decennia voor de Amerikaanse economie, behaalt Okta een omzetgroei van 44% uit abonnementen. shell aandelen koers is verhoogd.

 

Okta zal er ook baat bij hebben als identiteitsverificatie een basisdienst is. Hoe goed of slecht de economie ook presteert, criminelen en robots die zijn ontworpen om bedrijfsgegevens te stelen, nemen geen dag vrij. Dit geeft Okta een cashflowstabiliteit om mee te gaan met zijn gigantische geldstapel van $ 2,5 miljard, eind juli.

 

Beleggers moeten rekenen op technologieaandelen zoals Okta om een ​​consistente groei met dubbele cijfers te realiseren.

 

Een laboratoriumtechnicus die een pipet gebruikt om monsters onder een microscoop te plaatsen. Alexion Pharmaceuticals

Een ander explosief groeiaandeel dat beleggers met vertrouwen kunnen kopen tijdens een beurscrash, is medicijnontwikkelaar Alexion Pharmaceuticals (NASDAQ: ALXN).

 

Alexion onderscheidt zich van de massa om één belangrijke reden: het is een ontwikkelaar van geneesmiddelen met een zeer zeldzame ziekte. Hoewel er veel risico’s zijn bij het ontwikkelen van therapieën om een ​​zeer kleine patiëntenpool te behandelen, kunnen de beloningen enorm zijn als ze succesvol zijn. Alexion heeft zelden te maken met concurrentie in de indicaties waarop het zich richt, en zorgverzekeraars bieden weinig terugval op hoge catalogusprijzen omdat er geen andere behandelingsopties zijn. Het is de perfecte formule voor succes.

 

Alexion profiteert ook van zijn innovatie. Al meer dan een decennium vertrouwt het op zijn blockbuster-medicijn Soliris als zijn winstgevende factor. Echter, met toenemende bezorgdheid over exclusiviteit, ontwikkelde Alexion Ultomiris als vervanging ervan. Ultomiris hoeft maar één keer per acht weken te worden toegediend, in tegenstelling tot bij Soliris elke twee weken. In het meest recente kwartaal rapporteerde Alexion een meer dan verdrievoudigde omzet van Soliris tot $ 289 miljoen, waarbij Ultomiris de nieuwe zorgstandaard werd voor patiënten met paroxismale nachtelijke hemoglobinurie.

 

Omdat patiënten met een zeldzame ziekte hun medicijn nodig hebben, ongeacht hoe de Amerikaanse economie presteert, is de cashflow van Alexion solide.

 

Een 5G draadloze chip omgeven door circuits.

Broadcom

Wanneer de volgende beurscrash aanbreekt, mag u chipmaker Broadcom (NASDAQ: AVGO) niet over het hoofd zien, die de komende vijf jaar hoog moet presteren op twee belangrijke katalysatoren.

 

De haak voor investeerders als het om Broadcom gaat, is de productie van 5G draadloze chips en andere accessoires die momenteel worden gebruikt in smartphones van de volgende generatie. Telecombedrijven zijn bezig met het uitrollen van upgrades voor draadloze infrastructuur in het hele land. Dit zal niet van de ene op de andere dag gebeuren, wat betekent dat Broadcom de komende jaren een gestage stijging van de vraag naar zijn smartphone-oplossingen zou moeten zien. Onthoud dat dit de eerste belangrijke upgrade naar draadloze downloadsnelheden in tien jaar is, dus onderschat de vraag van consumenten en ondernemingen niet tijdens deze technische upgradecyclus.

 

Broadcom zal ook profiteren van de eerder genoemde push online en in de cloud door bedrijven. Nu de traditionele werkomgeving wordt verstoord door de COVID-19-pandemie en consumenten de voorkeur geven aan het online koopproces, zou de vraag naar gegevensopslag via datacenters moeten blijven toenemen.ledemaat. Als leverancier van connectiviteitschips die in datacenters worden gebruikt, zou Broadcom een ​​gezonde groei voor zijn producten moeten zien.

 

Hoewel de omzetgroei van Broadcom geen klauwen zal veroorzaken, zouden de schaal en de verbetering van de operationele efficiëntie ervoor moeten zorgen dat de winstgroei de omzetgroei gemakkelijk overtreft.

 

Waar nu $ 1.000 te investeren

 

Voordat u Alexion Pharmaceuticals, Inc. overweegt, wilt u dit horen.

 

Investeerderslegendes en Motley Fool mede-oprichters David en Tom Gardner hebben zojuist onthuld wat volgens hen de 10 beste aandelen zijn die beleggers nu kunnen kopen … en Alexion Pharmaceuticals, Inc. was daar niet een van.

 

De online beleggingsdienst die ze al bijna twee decennia runnen, Motley Fool Stock Advisor, heeft de aandelenmarkt met meer dan 4x verslagen. * En op dit moment denken ze dat er 10 aandelen zijn die je beter kunt kopen.

 

Dit aandeel zou kunnen lijken op het kopen van Amazon in 1997

Stel je voor dat als je Amazon in 1997 had gekocht … een investering van $ 5.000 vandaag meer dan $ 4 miljoen waard zou zijn.

 

Je kunt 20 jaar geleden niet teruggaan om Amazon te kopen … maar we hebben ontdekt wat volgens onze analisten het op één na beste zou kunnen zijn: een speciaal aandeel met een verbijsterend groeipotentieel.

 

Met honderdduizenden zakelijke klanten die zich al hebben aangemeld, wordt dit aandeel beschreven als “opvallend vergelijkbaar met een vroege Amazon.com.”

 

Back to top
Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share